Kystkulturlosen Forside  Ta kontakt  Nettstedkart  www.kysten.no
 
 

Forbundet KYSTENs landsstevne 2005

Tittelen på landsstevnet i 2005 er "Der båra bryt" og blir arrangert i Kalvåg, Sogn og Fjordane 28. - 31. juli 2005. Kystlaget Hornelen er arrangør i samarbeid med en rekke lokale frivillige lag. De inviterer alle gode kystkulturvenner til sommerens store begivenhet på kysten. Les mer.

KalvågBÅTER
De tilreisendes båter av alle kategorier vil klart sette preg på landsstevnet. Kalvåg har en intimt og tett havnebasseng.

UTSTILLINGER
Håndverkstradisjoner knyttet til kystkulturen blir viktige kunnskapsformidlere av levende tradisjoner inne båtbygging, tjærebrenning, barking av seil, repslaging, diverse husflidstradisjoner og mattradisjoner.

Fra Kalvåg: Foto: Pamela Dunbar.

FAGTEMA
Det vil bli faglig tilbud preget spesielt av to prosjekt som er i gang i regi av Forbundet KYSTEN, prosjektet "kystmat;" og prosjektet "havet; som kulturformidler".; Begge disse prosjektene vil bli presentert.

KULTUR
Presentasjon av det rike kulturlivet i Bremanger og Sogn og Fjordane.

BARN OG FAMILIER
Tilrettelagt tilbud for barn og familier i Kalvåg. Egen leir, aktiviteter knyttet til tradisjonsbåt og friluftsliv m.m. Samseiling (23. - 28. juli) med småbåter i forkant av landsstevnet, spesielt tilpasset barn og familier.

UNGDOM
Skal kystkulturen bringes videre er det viktig at ungdommen får en sentral plass på landsstevnet.

Les artikkelen i Firda!

Vi møtes DER BÅRA BRYT i 2005!

Skrevet av Forbundet KYSTEN 16.08.2005 kl. 09:42

Kystkulturlosen, Forbundet KYSTEN, Skur 28, Nordre Akershuskai, 0150 Oslo
Tlf 22 42 42 82, Fax: 22 41 53 15, forbundet@kysten.no

Støttet av norsk kulturfond
Utviklet av Electric Farm ASA